Vi tilbyder

Alt i teknisk isolering

Vi tilbyder forskellige former for teknisk isolering for både private og erhverv. Vi kan bl.a. være behjælpelige med:

  • Rørisolering
  • Ventilationsisolering
  • Pladeisolering
  • Brandisolering

For at opretholde den rette temperatur i eksempelvis rør og ventilationskanaler, er det vigtigt med en god isolering. Det bidrager til at lavere varmetab og derved højere energibesparelser.

Manglende eller dårlig isolering kan også føre til fugt- og vandskader, så det er godt at være ude i god tid og få hjælp af en professionel.

Professionelle fagfolk

Hos Østergårds Isolering har vi mange års erfaring inden for teknisk isolering og kan klare en bred vifte af opgaver på professionel vis. Vi er en pålidelig samarbejdspartner, og vi forstår vigtigheden af deadlines ved byggeprojekter. Vi leverer et ordentligt stykke arbejde til tiden.

Vi isolerer mod bl.a. varmetab, kondens (indvendig og udvendig) og brandspredning, og vi afslutter med: armeret alufolie, asfaltpap, pap-lærred eller pladekappe, alt efter dine ønsker.

Skal vi tage en snak?

Vil du høre mere om, hvordan vi kan løse din isoleringsopgave? Kontakt os på telefon eller 86 24 28 50 mail jan@oestergaard-isolering.dk til en uforpligtende snak. Vi kan samtidigt give dig et tilbud på opgaven.